Wednesday, May 18, 2011

you !

Je t'aime tellement tellement lah. ne vous jamais remarqué? mon cœur se sentpendamkan douleur. mais je ne sais pas begaimana tiens à exprimer. J'espère quevous comprendrez un jour. Je veux juste que vous sachiez. Je suis toujours en attentepour vous! =(

p/s: sori lh if korg x paham bhase ni.. aku mmg xnk korg pham. :)

Thursday, May 12, 2011

sampai bile nak abes ? !!


hurm... ko ni.. x suda" nk wat aku tension kan.. aku penat dh lah.. kalu selalu mcm ni.. boley jdi giler aku tahu x ?!!..  ape salah aku smpai ko asyik nk buat aku je... aku x kacau ko.. so, x yah lh kacau aku.. pasal dulu uh.. dh lme aku lupe r.. ko datang balek kat aku pastu nak ungkit citer dulu lh.. nk cari pasal nan aku lh.. ntah exam mid-year ni aku boley concentrate ke tidak.. if any subject i failed.. that's all ur fault.. ingat tu ! sudah" lah tu buat aku.. aku dah x tahan lh.. 
aku nk tnye something kat ko wahai manusia... kau ni xde kerja lain ke selain nk mengaibkan nama org lain.. 
dah lh ko tulis lahanat lh.. sial lh.. n bhase" kesat kat wall aku.. wei.. ko pikir.. wall fb aku uh.. tmpat kau nk keluarkan semua bhase" kesat ke ? kepala otak ko ! hah.. kan dh kene sekali.. ni dah kire aku dh geram tahap maksimum.. 

p/s : oit manusia.. buat" lh bertaubat lah yeeee.. sementara masih sempat.. ;p

LILO

Monday, May 02, 2011

Biskut Teddy ! :)

hye.. 
tetibe title biskut teddy an.. haha.. feveret tu.. oke !.. kak yana pon suke biskut teddy.. haha.. biskut tu sedappp n comey comey.. hehe.. suke sngt2.. :) 
aku ngan kak yana ade name sendiri yaw.. haha.. aku biskuttt.. dia teddyyyy.. aku biskut sebab dia ckp aku kuat mkn.. and dia teddy sbb aku ckp dia cuteeee.. haha.. oke.. aku over ! haha.. siyesly.. suke giler name 2.. try biskut tu yaww.. haha.. siap promote agy.. buwekkk.. :P



hehe.. cover depan dia pon cuteee.. hehe.. <3

tadaaaa ! she's my teddyyyy ! haha.. :)

actually, she's my clarinet senior too.. hehe.. ;p
ohhh clarinetttttt..

i'm like squidward ! haha..

oke lah.. stop cini dulu.. bye" guys... 
with love,
LILO